Blog

Vakantiehuis voor 6 personen in Groffliers, Noord-Frankrijk

0
Vakantiehuis-voor-6-personen-in-Groffliers-Noord-Frankrijk

Op slechts 390 km afstand van Utrecht staat dit 6 persoons vakantiehuis. Dit vakantiehuis in Noord-Frankrijk beschikt over 3 slaapkamers met ieder een 2 persoons bed. Daarnaast heeft dit vakantiehuis 2 badkamers met een douch en een volledig uitgeruste keuken. De woonkamer beschikt over een flatscreen-tv met satellietzenders. Dit vakantiehuis is half vrijstaand. De ruime tuin is volledig privé. In deze tuin zonneterras en een BBQ voorziening. Huisdieren zijn gratis toegestaan en er is gratis wifi aanwezig.

Er is veel te doen in de omgeving. Zo kan je naar het aquapark, gaan minigolfen, bowlen, tennissen of golfen. Dit vakantiehuis is in de nabije omgeving van het stand. Daar kan je ook windsurfen of vissen.

Le Touquet-Paris-Plage ligt op 16 km afstand van dit vakantiehuis in Noord-Frankrijk. Ook is er op 100 meter afstand van dit vakantiehuis een skilift. Kan je in de winter op vakantie dan kan je hier ook nog eens in de nabije omgeving skien. In de zomer kan je gebruik maken van de skilift om een mooie wandeling te maken.

Hoe boek ik dit vakantiehuis in Groffliers, Noord-Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor Vakantiehuis Passepierre villa rénovée à l’orée de la zone naturelle
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …