Blog

Vakantiehuis met speelvoorziening voor kinderen in Noord-Frankrijk

1
Vakantiehuis-met-speelvoorziening-voor-kinderen-in-Noord-Frankrijk

Ga je op vakantie met kinderen? Dan is dit vakantiehuis wellicht een goede optie. Dit vakantiehuis is geschikt voor 9 personen waarvan maximaal 5 volwassenen zijn. Er zijn 2 slaapkamer. 1 slaap kamer heeft een 2 persoons bed en de andere slaapkamer heeft een 1 persoons en 2 persoons bed. Er is een badkamer met een douch. In de keuken is een koelkast, magnetron en een kookplaat.

In de ruime tuin staat een groot speeltoestel. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen. De tuin is gedeeld met de eigenaar. De eigenaar heeft 3 kinderen die ook gebruik kunnen maken van het speeltoestel. De eigenaren respecteren de privacy en rust van hun gasten. Verder is in de tuin een zit hoek en is er een BBQ voorziening.

De stad Lille ligt op 35 km afstand van dit vakantiehuis in Noord-Frankrijk. Ga je graag een dag wandelen? Zwarteberg ligt op 12 km afstand. Maar ook voor cultuur liefhebbers is er wat te doen. Neem eens een bezoekje aan Cordoba.

Dit vakantiehuis ligt op 285 km afstand van Utrecht. Huisdieren zijn gratis toegestaan. Ook is er gratis wifi en een privé parkeerplaats aanwezig.

Hoe boek ik dit vakantiehuis in Vieux-Berquin, Noord-Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor vakantiehuis Le Domaine Des Zoiseaux – LDDZ des Flandres.
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.			

You might be interested in …