Blog

Vakantiehuis in Bazinghen, Noord-Frankrijk voor 6 personen aan zee

0
Vakantiehuis-in-Bazinghen-Noord-Frankrijk-voor-6-personen-aan-zee

Wil je op vakantie met 6 personen? Dan is dit vakantiehuis wellicht een goede optie. Er zijn 3 slaapkamer aanwezig. Ze hebben allemaal een twee persoons bed. Daarnaast heeft 1 slaapkamer nog een slaapbank voor 2 personen. Hierdoor zou het reisgezelschap uitgebreid kunnen worden tot maximaal 8 gasten. Er zijn 2 badkamers met een douch. De uitgeruste keuken heeft een magnetron en een vaatwasser. De woonkamer heeft een flatscreen-tv. Buiten is er een terras in de privé tuin. Hier heb je de mogelijkheid om te Barbecuen.

Dit vakantiehuis ligt op 7 km afstand van het strand. op 5 km afstand van een rivier en op 20 km afstand van een meer. Hierdoor zijn er veel watersport mogelijkheden in de nabije omgeving van dit vakantiehuis in Noord-Frankrijk. Verder kan je in de omgeving paardrijden en tennissen. Maar natuurlijk kan je ook een mooie wandeling of fietstocht maken. Ook 500 meter afstand van het vakantiehuis is een restaurant aanwezig waar je eventueel een avondje heerlijk uit eten kunt.

De stad Calais ligt op 24 km afstand van dit vakantiehuis.

Het vakantiehuis ligt op 350 km afstand van Utrecht. Er is een privé parkeerplaats bij het vakantiehuis. Ga je liever met het vliegtuig? De dichtstbijzijnde luchthaven is luchthaven Le Touquet en ligt op 35 km afstand.

Hoe boek ik dit vakantiehuis in Bazinghen, Noord-Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor Vakantiehuis Gîte du Marais d’Opale.
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …