Blog

Zeer nette stacaravan op een bosrijke camping in Zuid-Frankrijk

0
Zeer nette stacaravan op een bosrijke camping in Zuid-Frankrijk

Camping du Garlaban, een camping in een bosrijke omgeving. Wandelschoenen aan en je kunt vanaf de camping mooie wandelingen maken. Maar ook fietsen is een echte aanrader in deze mooie omgeving.

Er zijn verschillende soorten accomodaties beschikbaar. De meeste hiervan beschikken ook over een privé keuken en badkamer. Klik op meer informatie om te zien welke accommodatie het meest geschikt is voor jullie wensen.

Verder is op deze camping in Zuid-Frankrijk in de bossen een zwembad, bar en snackbar aanwezig. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Ook is er gratis wifi beschikbaar.

Op slechts 3 km afstand ligt het dorp Aubagne. De badplaats Marseille ligt op 13 km afstand. Je kunt vanaf de camping dus heerlijk een dagje naar het strand of een dagje gaan shoppen in de stad.

De afstand van Utrecht naar deze camping is 1212 km. Reis je liever per vliegtuig? De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op 38 km.

Hoe boek ik deze camping in Aubagne, Zuid- Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor Camping Du Garlaban
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …