Blog

Moderne chalets op deze familiecamping in Zuid-Frankrijk

1
Moderne-chalets-op-deze-familiecamping-in-Zuid-Frankrijk

Deze familiecamping in Zuid-Frankrijk beschikt over moderne chalets. Deze camping is ideaal voor families omdat er veel te doen is voor jong en oud. Er is een zwembad en een zoetwaterlagune. Aan de zoetwaterlagune kan je heerlijk genieten op een van de standbedjes en loop je zo het heerlijke water in. Om het zwembad is een hek gelegen en is het hele jaar geopend. Verder kan je op de camping naar de speeltuin, tafeltennissen, biljarten en karaoke. Ook is er een kids club, avondentertainment, hot tub / jacuzzi en kan je fietsen huren. Wil je in de avond op de camping blijven en daar een hapje eten? Dat kan want deze camping beschikt over een eigen restaurant en snackbar. Ook is er een bar waar je heerlijk een drankje kan drinken. Een avondje uit eten buiten de camping. Ook in de nabije omgeving van de camping is een restaurant te vinden.

Alle accommodaties hebben een zithoek. De keuken is uitgerust met een oven en een magnetron. zo is er in de keuken een koelkast, kookplaat, koffiezetapparaat en een waterkoker. Elke accommodatie heeft een eigen badkamer met een bad of een douche. Klik op meer informatie om huidige beschikbaarheid van de accommodaties te bekijken.

Nabij deze familiecamping in Zuid-Frankrijk is de zee. Deze ligt op 7km afstand van de camping. Ook is er een meer in de buurt. St Cassien ligt op 30 km afstand. Hou je van een potje golf. Er zijn meerdere golfbanen waardoor het uitoefenen van deze sport heel goed mogelijk is.

Op de camping is wifi beschikbaar. Echter zitten hier wel kosten aan verbonden. Parkeren is gratis en kan bij je eigen accommodatie. Liever met het vliegtuig op vakantie? Luchthaven La Mole – Saint-Tropez ligt op 36 km afstand van de camping.

Hoe boek ik deze camping in Fréjus, Zuid- Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor camping Carazur Mobilhomes Camping Fréjus
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …