Blog

Luxe camping Zuid-Frankrijk met zwemparadijs

0
Luxe camping Zuid-Frankrijk met zwemparadijs

Deze 5 sterren camping heeft mooie luxe stacaravans die voorzien zijn van een patio, tuinmeubilair, een zithoek, een volledig uitgeruste keuken met een magnetron en een eigen badkamer. Klik op meer informatie om de stacaravans te bekijken en te checken of de gewenste datum nog beschikbaar is. Op deze luxe camping in Zuid-Frankrijk is een wellnesscentrum. Hier kan je onder andere schoonheidsbehandelingen, massages, een body scrub boeken, naar de manicure of naar een heerlijke stoomkamer. Verder kunnen volwassenen kiezen uit een breed scala aan sportfaciliteiten, zoals volleybal, voetbal en tennis, en een fitnessruimte. In de avond hebben ze gratis toegang tot de nachtclub La Baume of kunnen ze genieten van concerten, shows en cabaret.

Op deze luxe camping in Zuid-Frankrijk is een groot zwemparadijs. Er zijn maar liefst 3 zwembaden die allemaal zijn voorzien van grote glijbanen. Voor kinderen is deze camping de ideale locatie om zich voor lange tijd te vermaken door dit zwemparadijs. Ook is er een zwembad met een ondiep gedeelte met glijbanen en speeltoestellen voor de kleine kinderen. Ook zijn er speeltuinen, is er een kids club, zijn er tafeltennis tafels en is er een entertainment team. De perfecte vermaak voor kinderen.

Wil je er graag een dagje op uit? De zee ligt op slechts 5 km afstand van deze camping. Verder is er in de nabije omgeving nog een wakeboard park, kasteel en een theater. In de nabij gelegen dorpen zijn meerdere restaurant waardoor er in de avond genoeg mogelijkheden zijn om een hapje te eten.

De dichtstbijzijnde luchthaven is luchthaven Cannes – Mandelieu en ligt op 22 km afstand van de camping.

Hoe boek ik deze camping in Fréjus, Zuid- Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor Camping Resort La Baume La Palmeraie
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …