Blog

Camping in Zuid-Frankrijk in het bos met houten chalets

0
Camping in Zuid-Frankrijk in het bos met houten chalets

Camping in Zuid-Frankrijk in het bos met houten chalets is een heerlijk locatie om te genieten van een vakantie. De camping is gevestigd op 3 hectare grond dus ruimte zat om te genieten van de rust. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht over de Pyreneeën.

De houten chalets beschikken over een woonruimte met een slaapbank en een volledig uitgeruste keuken met een eettafel. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met een bad. Verder is er op de camping een zwembad die geopend is voor alle leeftijden. Je kan er badmintonnen, tafeltennissen en vissen in de nabije omgeving.

Zin in een mooie wandeling of fietstocht? De omgeving is hier ideaal voor. Op slechts 1 km vind je een mooie rivier. Liever naar een meer? Deze ligt op 9 km afstand. Ook is er op 30 km afstand van deze camping in Zuid-Frankrijk in het bos met houten chalets de berg Plateau de Beille te vinden.

WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Deze service is gratis. De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op 57 km afstand van deze camping in Zuid-Frankrijk in het bos met houten chalets. Kom je liever met auto? Deze camping ligt op 1220 km afstand van Utrecht.

Hoe boek ik deze camping in Escosse, Zuid- Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor Chalets & Camping Villa Mayari
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …