Blog

Camping in Zuid-Frankrijk aan de zee

0
Camping in Zuid-Frankrijk aan de zee

Deze camping in Zuid-Frankrijk is op loop afstand het strand. Maar liefst 500 meter van de camping is het strand te vinden. Maar ook de camping zelf is een fantastische plek. Er is veel te beleven. Zo zijn er 3 zwembaden, 2 buiten en 1 binnen zwembad. Er zijn waterglijbanen en een kinderbadje. Op deze camping in Zuid-Frankrijk aan de zee is een entertainment team. Ideaal om als ouders even te kunnen genieten van de rust wanneer de kinderen zich hier vermaken. Daarnaast kunnen de kinderen ook naar de kids club. In de avonden is livemuziek/optreden te vinden op de camping. Ook is er een restaurant, een excursiebalie, een bar, een tuin en een speeltuin.

Klinkt deze camping als de perfecte plek om te genieten van de vakantie? Bekijk dan de beschikbaarheden van een van de stacaravans. Deze zijn voorzien van een keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamers en terras. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Deze camping in Zuid-Frankrijk aan de zee ligt naast een gezellig dorp waar je ‘s avonds heerlijk een hapje kan eten in een van de restaurants of nog even wat kan gaan shoppen.

De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op slechts 15 km afstand. Ideaal als je naar deze camping wilt reizen per vliegtuig. Met een taxi ben je snel en betaalbaar op de plaats van bestemming. Kom je liever met de auto? Deze camping in Zuid-Frankrijk aan de zee ligt op 1335 km afstand van Utrecht.

Hoe boek ik deze camping in Canet-en-Roussillon, Zuid- Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor Camping Superbe Mobil home “excellence” au MAR ESTANG.
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …