Blog

Camping in Castellane, Zuid-Frankijk in berggebied nabij een rivier

1
Camping-in-Castellane-Zuid-Frankijk-in-berggebied-nabij-een-rivier

Op en nabij deze camping in Zuid-Frankrijk kan je van alles beleven. Je kan er jeu-de-boule, vollyballen, basketballen en voetballen. Er zijn fitnessfaciliteiten en tegen een toeslag kan je gebruik maken van de tokkelbaan, tennisbaan of avonturenpark. In rivier die op 6 km afstand is gelegen kan je raften en canyonin. Ook is het erg populair om te paardrijden in de omgeving. Het meer Lac de Castillon is ook in de nabije omgeving. Hier kan je mooie wandelingen of fietstochten maken. Op de camping is een entertainment team.

Op de camping zijn 2 zwembaden. Beide zwembaden zijn geschikt voor jonge kinderen. Het zwembad is voorzien van een hek en er is een ondiep gedeelte. Voor de wat grotere kinderen zijn er waterglijbanen aanwezig. Vanuit het zwembad heb je een uitzicht op de bergen. Op de camping is ook een restaurant, bar en snackbar aanwezig.

Je hebt de mogelijkheid om een stacaravan, luxe tent of een chalet te boeken op deze camping. Alle accommodaties beschikken over een keuken, badkamer met douch, woongedeelte en slaapkamers met kussens en dekbedden. Het terras is gemeubileerd.

Er is een gemakswinkel, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid op de camping. Huisdieren zijn toegestaan. Hier kan echter wel een toeslag voor gevraagd worden. Er is personeel aanwezig dat Nederlands spreekt.

De stad Castellane ligt op 6,5 km afstand van de camping en Lac de Castillon op 20 km afstand.

De afstand vanaf Utrecht naar deze camping is 1230 km. Reis je liever met het vliegtuig? De dichtstbijzijnde luchthaven is luchthaven Nice Côte d’Azur en ligt op 55 km afstand van deze camping in Zuid-Frankrijk.

Hoe boek ik deze camping in Castellane, Zuid- Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor camping Camping RCN Les Collines de Castellane.
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …