Blog

Camping Espace Blue Océan in bosrijk gebied en aan het strand in Zuid-Frankrijk

1
Camping-Espace-Blue-Ocea- in-bosrijk-gebied-en-aan-het-strand-in-Zuid-Frankrijk

Een bungalow met uitzicht op de bossen maar toch aan het strand. Dat is mogelijk op camping Espace Blue Océan. Het strand ligt al op slechts 1,2 km afstand. Hierdoor kan je te voet naar het strand toe. Je loopt er via een bospad naar toe. Op deze camping Zuid-Frankrijk zijn 2 verwarmde zwembaden aanwezig. Allebei zijn ze voorzien van een ondiep gedeelte voor kinderen, zijn er ligbedden en parasols, en is er een hek om het zwembad. Het zwembad is het hele jaar door geopend.

Op deze camping in Zuid-Frankrijk is veel te beleven. Zo kunnen kinderen naar de lokale surfschool of circusschool. Er is een kidsclub en avondentertainment. Er is een speeltuin, tafeltennis tafel, minigolf en een entertainment team voor overdag. Voor volwassenen is er ook veel te doen, zo zijn er verschillende mogelijkheden voor massages, aerobics, yogalessen en fitnesslessen.

Er is een gemakswinkel aanwezig, gratis wifi en parkeergelegenheid bij je eigen accommodatie. Voor de parkeerplaats hoef je geen reservatie te maken. Huisdieren zijn toegestaan op deze camping. Hier kan echter wel een extra toeslag voor gevraagd worden. Er zijn verschillende restaurants en bars aanwezig en er is een eigen snackbar.

De accommodaties zijn geschikt van 2 tot 10 personen. Er zijn bungalows en tenten beschikbaar. Je kan kiezen voor uitzicht op de tuin of uitzicht op het bos. Alle bungalows zijn voorzien van een airconditioning, keuken, badkamer en woonkamer.

De stad Biarritz ligt op 19 afstand en Saint-Jean-de-Luz op 26 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is luchthaven Biarritz-Anglet-Bayonne en ligt op 23 km afstand van deze camping in Zuid-Frankrijk. Is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de luchthavenshuttle.

Hoe boek ik deze camping in Ondres, Zuid- Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor camping Espace Blue Océan.
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …