Blog

150 meter van de zee gelegen camping in Zuid-Frankrijk

0
150-meter-van-de-zee-gelegen-camping-in-Zuid-Frankrij

Na een wandeling van 2 a 3 minuten kom je al aan op het strand. Deze camping ligt dus ook op een perfecte locatie voor een camping aan zee in Zuid-Frankrijk. Er zijn verschillende soorten accomodaties te boeken op deze camping. Sommige accommodaties hebben een terras, airconditioning, een eethoek en een zithoek met een flatscreen-tv met satellietzenders. Sommige accommodaties hebben een keuken met een vaatwasser, een magnetron en een koelkast. Wil je zien welke accomodaties welke voorzieningen hebben? Klik dan op ‘meer informatie’ hieronder en bekijk de soorten accommodaties en beschikbaarheid.

Naast de zee is er op slechts 8 km afstand ook een rivier te vinden waar je heerlijk een wandeling kunt maken. Verder is in de nabije omgeving van deze camping aan zee in Zuid-Frankrijk veel te doen. Zo kan je bijvoorbeeld hiken, kanovaren, windsurfen en duiken. Maar ook kan paardrijden, vissen of een balletje slaan op de golfbaan. Op de camping zelf is entertainment team, kids club, speeltuin, game room en kun je dineren tijdens een thema avond in het restaurant. Ook is er een bar, een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een mini supermarkt.

Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Nabij de camping is er een dog beach waar de honden heerlijk los kunnen lopen. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Aan deze service zijn kosten verbonden. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Liever met het vliegtuig? De dichtstbijzijnde luchthaven is luchthaven La Mole – Saint-Tropez en ligt op 26 km afstand van de camping. Er is op de camping een mogelijkheid om een auto te huren.

Hoe boek ik deze camping in Es Issambres, Zuid- Frankrijk?
1. Je klikt hieronder op de knop “meer informatie”.
2. Kies voor camping Au Paradis des Campeurs
3. Kies een beschikbare periode naar keuze.

You might be interested in …